Om Maria


Maria Ploug er født i 1925 i Bern, Schweiz og har boet i Danmark i over 50 år. Hun er uddannet diplom-grafolog/skriftpsykolog og har blandt andet studeret dybdepsykologi og drømmepsykologi.
 
Maria Ploug har fået privat manduktion hos professor Dr. Max Lüscher, og er en af de få her i landet, der anvender hans store psykofarvetest. Hun har desuden autorisation fra V.S.G., Bern, og er yderligere uddannet hos Johannes Pulver, søn af Dr. Max Pulver, i Bern.
 
Maria Ploug har mere end 30 års erfaring med omfattende foredrags- og kursusvirksomhed for firmaer, klubber og foreninger over hele landet, og er eksamineret af Dansk Grafologisk Selskab. Maria er tilknyttet S.V.D.G., Zürich, som er medlem af Europäische Gesellschaft für Schriftpsychologie und Schriftexpertise e.V. Derudover er Maria Ploug også tilknyttet B.G.G.P., München.
 
Foruden arbejdet med skriftpsykologi og foredragsvirksomhed har Maria Ploug også skrevet de to bøger Siwah – den jyske puma og Menneskelig adfærd – set med dyrenes øjne.

 
 
Maria Ploug • Åvænget 8 • 6091 Sdr. Bjert • Tlf.: 75 57 26 70 • kontakt@mariaploug.dk